Βιογραφικό

   

“Φαντάζομαι πως δεν είναι τυχαίο που, όταν παρέλυε το κέντρο της Αθήνας από τις διαδηλώσεις κατά της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων, δεν βρέθηκε κάποιο γκρουπούσκουλο συγγραφέων να συμμετάσχει ‘με σημαίες και με ταμπούρλα’.  Φυσιολογικό : συγγραφείς δηλώνουν άνθρωποι που απλά κάτι δουλεύουν κι ελπίζουν πως κάποια μέρα θα εκδοθεί ενώ αντίθετα άνθρωποι με καμιά δεκαριά βιβλία έργο απαρνούνται τον τίτλο.  Φταίει λίγο και το πομπώδες του προσδιορισμού – τόσο ακουστικώς όσο και ουσιαστικώς, με το δεύτερο να προκαλεί λόγιες αντιδράσεις στο πλαίσιο του ‘τι είπες τώρα!’ ή ‘πως την έχεις δεί;’


Ωστόσο, προσωπικά το χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο – όχι γιατί νιώθω πως, μετά από τρία βιβλία, με ψιλοπαίρνει, όσο διότι αγαπώ πολύ το γράψιμο και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.  Επίσης, η ΔΟΥ Ψυχικού με έχει καταχωρημένο ως ‘συγγραφέα’ οπότε ποιός είμαι εγώ να τα βάλω με τις Αρχές. Αφήστε που το άλλο μου επάγγελμα (‘Τεχνοκράτης’ των παραδοσιακών και ψηφιακών ΜΜΕ που συνεργάζεται σταθερά ή κατ’αποκοπήν με εταιρείες, συνδέσμους  και θεσμικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό) ούτε χωράει σε έντυπα προς συμπλήρωση ούτε το καταλαβαίνει κανείς σε κάποια συνεστίαση ούτε διευκολύνει την συζήτηση με τους μπάτσους όταν με σταματάνε για διπλωμαδειασφάλεια.


Κατά τα άλλα, για να κάνω και το χατίρι των φίλων που ασχολήθηκαν με το σαιτ και μου ζήτησαν να γράψω, λέει, ένα  κειμενάκι ‘Who’s who’, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1969 και ζω στην Αθήνα με την Αθηνά και τα δύο μας παιδιά, την Αμαλία και τον Αριστείδη.”

 Όλη η Αλήθεια με Ένα ΚλικΚατεβάστε το πρώτο κεφάλαιο σε PDF!
Δείτε περισσότερα
Αγοράστε το βιβλίο